Megamycket överskottsenergi

Ja, det skulle man verkligen kunna kalla det. Positivt eller negativt? Både och! Jag körde ett grymt ryggpass i morse, varit ute på 5 km promenad, cyklat ner till gymmet, körde 15 minuters intervaller, 120 russian twist, 90 vanliga situps med medicinboll och samt sidoböj med KB, cyklat hem och är nu helt plötsligt helt slut. Haha! På så vis är det ju postivt. Det negativa är att jag liksom inte kan slappna av, jag går liksom i 120 hela tiden, som om jag hade 10 st mumsisga celsius i kroppen, kan inte sova och vaknar tidigt tidigt på morgonen!

Jaja, hoppas på att få göra av med massa massa energi imon för då ska jag ner till Helsingborg och köra ben med Maria <3 (Hon kommer förmodligen göra slut på mej helt) meeen det ska bli skönt men måste erkänna att jag känner mig lite rädd.

Nu då? Ja nu ska jag käka kysklingtortilla och sen lägga mej och kolla film resten av kvällen, hoppas min lilla kroppen vill slappa och vila lite nu, känns som den skulle behöva det lite faktiskt.

kram.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!