Den mest odiskreta tjejjan…

Japp thats me! 🙂 Tog otroligt snygga och odiskreta selfies på gymmet idag!!! Man känner ju sig superdum samtidigt som man känner att ÄSCH den bjuder jag på typ 😉
Körde axlar/biceps idag och H E R R E G U D! Hur klen får man lov att va i sina axlar? VÄLDIGT tydligen, verkligen något jag måste träna upp känner jag! Men det var också riktigt roligt och det brände sådär skönt, speciellt när jag körde mina flyes!
Något som är roligt också är att mina små, små, små biceps börjar poppa upp! Jag HAR muskler, blir min reaktion lite då!;)

Med tanke på att hela dagen idag har bestått av att flytta, ett enda långt träningspass med andra ord, är jag nu ganska trött! Det mesta är flyttat och vi är officiellt hemlösa för tillfället!;) Ja jag vet men det låter värre än vad det är! Det kommer att lösa sig!
Inatt sover vi hos bästis och Rikard, pizza och idol och natti natti på soffan innan det blir tidig avfärd mot Kastrup och Gran Canaria imorgon!
Kommer ha begränsat internet nu under en vecka men har fixat några tidsinställda inlägg så ni inte tröttna helt och hållet på mej!;) Kommer uppdatera så fort jag får möjlighet, I PROOOOOMISE!!

kram finingar!

image

image

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!