Taking Chances… Taking Risks

Är något som jag anser mig själv vara ganska bra på… Mitt motto har alltid varit, Don´t dream your life, live your dreams! Det är läskigt att kasta sig ut i tomma intet, säga upp lägenhet, sluta på jobbet, ut och resa och inte ens ha någon aning om vart man ska bo när man kommer tillbaka, det är jätte läskigt men det är också riktigt grymt!

Tänk känslan, att sitta i sin gungstol som 80 åring, och ångra att man inte tog chansen när man hade den, den känslan är nog den som skrämmer mig mest här i livet!
Hur tusan ska man veta vad som är rätt och fel här i livet om man inte testar?
Det må vara läskigt, och man må göra misstag, men alla erfarenheter gör ju en rikare!

Små som stora risker och chanser spelar ingen roll, för mig var det en Big Deal att våga ta mig till gymmet för 4 månader sedan, och se hur det gick, jag TOTAL älskar det!!
Allting är inte enkelt, men det är oftast värt rädsla, besvär och allt som kommer därtill!!

kram.

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!