Mitt Teamjustcheck

Som jag flera gånger tidigare har nämnt är jag sen någon vecka tillbaka ambassadör för ett fantastiskt, inspirerande team med grymma tjejer! Mitt teamjustcheck!
Inspiration, motivation och pepp i för- och motgångar när det kommer till välmående, är precis vad det handlar om!
Du måste alltså INTE ha som mål att tävla i fitness och käka grönsallad varje dag utan det handlar om att ha gjort en förändring i sin livsstil, en förändring till välmående!

Tidigare har vem som helst kunnat ansöka till detta team men så är inte längre fallet! Sanna ”@justcheck” Hansson startade detta team i början av året! En så grym brud är denna människa och jag har henne att tacka för mycket i mitt liv nu!:)
Från och med idag, måndag, är reglerna ändrade och man kommer inte längre kunna ansöka till teamet! Istället kommer jag och Jossan (som är ambassadörer) tillsammans med Sanna headhunta tjejer som vi tror kommer passa in i vår ”familj”! Vi kommer ha våra ögon öppna på sociala medier framförallt men också runt om allmänheten!

Skulle du vilja va en del av vår familj?:) Klart du vill! Sätt igång att hashtagga allt som har med välmående att göra men framförallt #teamjustcheck och följ oss på våra resor 🙂

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!