Att hitta sig själv!

Energin är tillbaka, ett grymt cardiopass på gymmet helt enkelt! Vanligtvis är ju söndagar legday, där med bastu! 😉 Men efter en sen natt, va hemma vid 4 i natt och inte sovit så mycket kände jag mig inte direkt fitforfight så bestämde mig för cardio och lite mage!

Energin kom som ett brev på posten och känslan av att känna längtan till gymmet är ju underbar! Att inte längre känna att träning är ett tråkigt måste utan något rogivande, utvecklande ock otroligt skönt! Den känslan är något alldeles alldeles speciellt!
En känsla jag länge längtat efter, när det liksom passerar gränsen från att vara ett måste till att bli något så självklart som maten på tallriken!

På något sätt känner jag att jag hittat mig själv, efter många år av letande känns det som jag äntligen hittat mig, Sophia och vem hon älskar att vara!
Att folk i ens omgivningar har svårt att acceptera detta kommer jag nog inte ifrån?
Att folk tittar på mej som om jag vore galen för att jag tränar på semestern eller för att jag en kväll tackar nej till pizza och ja till sallad! Det sårar men om jag mår bra av det valet måste det väl ändå vara huvudsaken? En intervallrunda på semestern och sen lägga sig i en solstol resten av dagen, är inte det typ toppen av underbart? Något perfekt i mina ögon!:)

Man måste försöka skaka av sig det! Som sagt, if it makes YOU happy, it can’t really be that bad!
Jag äter pizza, jag äter sallad, jag äter godis, jag tränar, jag tränar inte, jag försöker göra det som gör mig glad! Jag försöker lyssna på min kropp, vill den vila så anstränger jag mig att lyssna på den, annars kör jag på! För ett grymt cardiopass gör mig glad, en pizza eller en sallad gör mig glad, en underbar solstol och en pool gör mej glad! 🙂 Idag var det cardio som fick stå för ren lycka!

Nu njuter vi <3

image

image

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!