Hjärnspöken

Körde på en oplanerad cheatday igår, kände för att slå mina hjärnspöken på käften genom att käka en bit lakrits eller 2! Åt kanske 10 bitar sen var jag ganska nöjd men ångesten smyger sig på lite ändå! Varför ska jag inte kunna käka några bitar godis, på en söndag?
Jag har i stort sett hållt min vikt sen 6 månader tillbaka, ett kg upp eller ner brukar det pendla mellan beroende på period i månaden om man säger så 😉
Om mitt huvud bara kunde få in att några godisbitar någon gång ibland inte är farligt, jag borde ju fått detta bevisat sen långt tid tillbaka med tanke på att jag hållt min vikt trots en treatday i veckan!

Hur gör ni? Får ni ångest när ni käkar något med ”onyttighetsstämpel” på sig?
Jag tror det bästa är att Face your Fears, att äta godis och bevisa för sig själv att det inte är farligt! Någon gång måste tankarna försvinna, eller hur?

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!