A good deed

Som ni vet håller vi ju på att flytta och man har ju hur mycket grejer (skit) som helst verkligen! Jag ser mig om och tänker nä men vi har inte så mycket grejer och sen när man väl börjar har man ju HUR MYCKET SAKER SOM HELST! Någon som känner igen sig?

I vilket fall så har vi rensat ut massa saker, slängt men också skänkt till Erikshjälpen! Jag menar, mycket utav sakerna man har är ju faktiskt snygga, och hela! Bara att man tröttnat på dem och inte orkar ha kvar dom längre!
Jag skänker allt till Erikshjälpen i stort sett, kläder, inredning, textiler… Ja allt förutom underkläder skulle jag säga 😉

Det känns alltid bra när man varit där och lämnat saker, att sakerna kommer till användning och att pengarna går till något bra.
Som tack får man kaffe och bulle 🙂
Jag och sambon tog en mysfika idag med andra ord 🙂

image

image

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!