Ben, jag känner mina ben!

Alltså jag vill inte tänka på morgondages förmodligen extrema PAAAAAIIIIIIN!
Jag och PT-JOHN körde ben idag! Eller, John körde ben med mej kan vi säga och jösses rabarber, såååå roligt men ack så jobbigt!
Jag har slagit vad med mej själv att utnyttja så mycket vardagsmotion som möjligt, jag bor just nu hos min bästa vän, hon bor på sjätte våning, och jag vägrar åka hiss! Jag kommer förmodligen ångra detta vadet så feting mycket imorgon!

Vi övade teknik på squats, i smithen sitter det hur bra som helst men fritt, verkligen katastrofalt! Jag måste nöta teknik där kan jag säga, in med revbenen och höfterna! Sjukt svårt men det är så roligt och jättelärorikt!

När timmen var slut stannade vi kvar och körde lite raka marklyft ihop samt lite andra övningar för rumpan!
Nu dröjer det tills nästa pass, kommer vara grymt taggad efter sex veckor i Asien 🙂

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!