Mål?!

Jag har tänkt mycket på det här med mål inom träning, och om man egentligen måste ha det?
Jag tror att alla indirekt har ett mål, även om man inte ska tävla så tränar man ju ofta av en anledning. Att man mår bra av det, för att bli bättre på något särskilt eller bara för att man tycker att det är jäkligt roligt! Alla dessa sakerna är ju indirekta mål! Tränar man för att må bra? – Ja då har man ju ett mål att man ska må bra av träningen!

För mig handlar det inte bara om fysiska mål utan även psykiska! Visst har jag en bild av hur jag själv vill se ut och ett mål med det, lite mer muskler och lite tightare kropp typ!:)
Men framförallt handlar det om min mentala hälsa! Jag mår så otroligt mycket bättre om jag får röra på mig! Förr hade jag en konstant obekväm känslan inom mej. Jeansen satt inte som dom skulle och jag kände mig bara allmänt missnöjd!
Idag trivs jag bättre än någonsin i mig själv och jag försöker dagligen jobba med min självkänsla och min syn på mig själv samt ätstörningarna jag faktiskt har!

Som det ser ut nu har jag inte som mål att tävla inom träning, men vem vet? För mer än ett år sedan var jag en soffpotatis, och se hur mycket man kan ändras på ett år?;)
Idag är målet VÄLMÅENDE! Att älska mig själv och min kropp, både fysiskt och mentalt! Det är mitt mål och min strävan!
Vad har du för mål med din träning?:)

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!