Kokosnöta squats

Har tagit på mig lite utav en hemläxa över semestern! Att öva in min fria squatteknik! Som sagt sitter det prima guldfisken i smithen men lite svajigare när jag kör det fritt!
Jag ÄLSKAR att squatta! Helt klart min favvoövning för rumpan, därför är det extra viktigt för mig att få in tekniken! Ju mer jag lär mig på gymmet desto mer inser jag hur stor betydelse bålstyrkan faktiskt har! Spänna magen är ju halva grejjen! 🙂

Då jag känner mig lite krasslig idag ( förmodligen början till förkylning lagom till avresa imon ) satsade jag på ett lugnare pass där jag försökte öva in tekniken på mina squats med och utan stång samt med lite lättare vikter i mellanåt, ingen hårdträning alls men fick bra kontakt och hållningen kändes hyfsad ändå!:)

Jag har ju lovat min PT att briljera med ny teknik och glans när jag är tillbaka i januari så här gäller det att nöta tekniken på stranden!:) Med palmer och kokosnötter, typ!;)

Vilka är era favvoövningar för rumpan? Någon sån där som ni vara älskar och bara måste tipsa om?:)

kram.

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!