Vietnamesiska miljonärer!

Ganska fantastiskt är det! Valutan är så jäkla lite värd här så när vi växlade 1500 svenska idag fick vi tillbaka 3 300 000 i vietnamesiska dong! Miljonärer så däråt står härliga till!

Framme är vi, i Ho Chi Mihn City! Som Bangkok fast VÄRRE! Fler folk, fler mopeder och fler, ja av allt! Och jag bara älskar det! 🙂 Det bor nog en liten asiat inom mej ändå, det tror jag allt! Allt har gått bra! Förutom en schampoexplosion i Sophias ryggsäck (självklart) så är ju allt precis som det ska vara!! 😉

Ikväll blir det bara lugnt och att ta igen sömnen efter 16 timmar på flyget! Det blir ju så konstigt när man flyger såhär långt, frukost när det borde varit middag typ!
Känner mej alltid så fruktansvärt uppsvälld efter jag har flugit, hatar det men imorgon är det förhoppningsvis borta!
Liiiite nervös över att köra intervaller här, om jag ens vågar ta mig ut på en powerwalk i staden där trottoarer inte existerar skulle jag bli förvånad!
Men vi bor på tredje våningen så tar väl några varv i trapporna! Kommer bli ihågkommen som den galna västerlänningen som rände som en galning i trapporna för att få svetten att rinna 😉

Imorgon drar vi vidare mot Phu qouc, nattbuss och färja! Häng med 🙂

kram!

image

image

image

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!