A healthy backpacker?

Ja alltså detta är skitsvårt! När jag backpackade i Thailand och Australien 2009 gick jag upp sjukt mycket i vikt! Kosten va den stora boven, visst jag rörde inte allt för mycket på mej heller men så onyttigt som jag åt! Regelbundet fanns inte, snarare kakdeg till frukost och chips till lunch och vitt bröd med sylt och nudlar till middag, ja ni hör ju!

Denna gången ser det ju annorlunda ut såklart, jag lever en helt annan livsstil än då men det är fortfarande svårt!
Men jag har i vilket fall som helst bestämt mig för att inte lägga på mig massa under denna resan, utan träna och äta hälsosamt då jag vet att min kropp mår bäst av det!

Men det är svårt! Den som säger att det inte är det ljuger!
Jag märkte på gran Canaria att osötad yoghurt knappt existerar, inte ens i dom riktigt stora affärerna, liknande city gross!
Här är det i stort sett likadant, kaffet du beställer in svart innehåller socker, vitt bröd med sylt och liknande! Det är ungefär vad en frukost består av!
För mig handlar det inte om kalorier, jag tycker inte ens det är gott längre! Sötad yoghurt är för mig idag alldeles för sött!

Jag har därför bestämt mej för, att på denna resan, dra ner på kolhydraterna lite, inte helt! Men jag kommer skippa ris, nudlar och vitt bröd till den mån det går och försöka äta så mycket långsamma kolhydrater som möjligt isf, vilket innebär rågbröd, råris och liknande ( vilket knappt exsistetar)
Detta är INGET jag kommer hålla på med när jag kommer hem igen och det är absolut INGET jag rekomenderar någon som styrketränar att göra! Kroppen behöver kolhydrater för att bygga muskler, så är det bara!
Men då jag har tänkt satsa på att bara träna hård cardio dessa veckorna samt gärna hade velat framhäva lite av de muskler jag faktiskt byggt så tänkte jag köra på detta och se vad resultatet blir 🙂

Jag trodde inte detta men bikinin kändes trotsallt lite jobbig att ha på sig! Jag ser liksom inte själv vilken förändring jag faktiskt har gjort, sjukt hur självbild man kan bli va?
Ännu en gång tackar jag för mina för och efter bilder, dom stärker sannerligen mitt självförtroende!

Thailand 2012 VS Vietnam today

Thailand 2012 VS Vietnam today

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!