Fröken tvärtemot!

Ah så känner jag lite nu faktiskt! Jag är ganska jäkla trött på att konstant trycka ner mej själv pga utav min kropp!
Jag har kommit långt, gjort en jäkla resa och har förändrats helt och hållet och ändrat livsstil helt på det senaste året!
Jag är så trött på att se mej själv i spegeln, och inte själv kunna se hur långt jag har kommit, minst 10 kg ner och jag vet inte hur många cm som är borta runt magen!
Från och med idag, ska jag verkligen verkligen försöka berätta för mej själv hur grym jag är, att jag är snygg, att mina kurvor är fina och kvinnliga!
Jag vet ju att jag har gått ner i vikt och jag strävar inte efter att vara nöjd ännu, men jag strävar efter att inte fokusera på detta, konstant, hela tiden!
Jag kämpar hårt för att nå mina mål och jag sköter både kost och träningen grymt jäkla bra, och det bästa är, JAG ÄLSKAR DET JAG GÖR! Jag tycker det är så fruktansvärt roligt!
Vad mer kan jag göra? Resultaten kommer, förr eller senare, hard work pays off, förr eller senare! Det minsta jag kan göra är att uppskatta min kropp under tiden!
Inte berätta för den hur tjock och ful den är! Istället när dom tankarna kommer, när hjärnspökena tränger sig på, ska jag fan vända på det! Jag ska istället säga till mig själv, högt och tydligt, hur snygg, smal och vältränad jag är!

Målet är ännu inte nått, men det är ju det som är det roliga! Att sträva efter något!
Men jag får inte glömma bort att uppskatta resan dit! Man går miste om att njuta alldeles för mycket av vissa av livets guldkorn! Tro mej, jag vet hur det är att fokusera på min vikt dag ut och dag in, är det så det ska vara? NEEEEEJ! Wellness for me ska vara välmående på insida och utsida! Njuta av livet genom träning, god mat ( nyttig som onyttig), resor, trivas i bikini! Ja allt helt enkelt!

Så från och med idag, tänker jag vända på allt hjärnspökena säger till mej! Jag tänker vara fröken Tvärtemot, för jag tror, och jag hoppas att det kan ändra så jäkla mycket!

This is me!
Jag är snygg, kurvig och vältränad! (Iaf mer än innan 😉 )
Mitt mål är att bli ännu snyggare, ännu mer vältränad och mer fit än EVER, jag jobbar på det, och det får ta den tid det tar!

Är ni med mej? Vem är du?

Kram!

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!