Tack Phu Qouc!

Tack till denna fantastiska ö, jag kommer tillbaka! Det lovar jag dig!
Gårdagen spenderades på stranden med sol, bad och massage! Som by the way va den hårdaste någonsin! Jag menar, jag älskar hårda tag men detta va extremt, hon måste hatar mej eller något 😉
Kvällen spenderades på stranden, middag på hotellets restaurang ( som enligt mig är bäst på än, jämfört med dom vi testade), sedan kokosnöt och vattenmelon på stranden! Underbart och jag kan säga att så mycket som jag njuter av den här resan har jag aldrig njutit!
Var dag tar vi som den kommer! Vi tränar, äter mumsig frukost, solar, badar och bara mumsar i oss all frukt som finns! PLUS GOSAR MED VÄRLDENS SÖTASTE HUNDVALP SOM BOR HÄR! Jag har dött flera gånger pga hans söthet!:)

Packning, lite mer solning och sen utcheckning för att sedan börja resan med buss och båt tillbaka till HCMC! Nu ska vi turista igen och bland annat besöka dom där chubba chubba tunnlarna ( minns ek vad dem heter)! Blir nog även lite shopping och annat härligt innan äventyret bär vidare mot Boracay!

Hörs i Saigon lovies!
kram!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!