När Saigon vaknar

Vi lämnade Phu Qouc klockan 1 igår, lokal tiden, ankom Saigon klockan 4 i morse! Båt, 5 timmars väntan på ett fik, som by the way spelade ABBA och Ace of base för hela slnten, innna vi satte oss på nattbussen mot Saigon! 8 timmar senare ankommer vi till en stad som precis vaknat till liv! Ja, klockan 4 på morgonen!
Taxi till McDonalds för kaffe, även om vi sovit hyffsat behövdes lite uppiggning innan resten av stan öppnar för frukost!
Runt 05:30 knytet jag på mig löparskorna och går över gatan till parken, precis när det börjar ljusna! Parken är fylld utav människor som tränar, på utegymmet, springer, går, chi goung (stavning?) och dansar! Folk står för sig själv och utövar övningar, klockan är fortfarande 05:30! Jag kör 4 km intervaller, svetten rinner, musiken i öronen och jag bara njuter av att se denna fantastiska stad vakna till liv!

God morgon Saigon!
Nu är det dags för frukost, och inte villen frukost som helst, treatday frukost på Starbucks!

image

image</a

image

image

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!