Min glädje till träning

För mig har det kommit till att kännas helt naturligt att även träna på semestern, varför inte liksom?
Jag som älskar morgonträning och hata att sova är liksom som klippt skuren för detta 😉
Jag saknar gymmet, men inte så mycket som jag trodde, jag menar det kommer ju finnas kvar när jag kommer hem igen!:)

Här har det blivit storsatsning på cardio under dessa 6 veckorna jag är iväg, ingen hårdträning direkt men powerwalks och intervaller så att svetten rinner, och det är ordentligt! ( Beror säkert liiiite på värmen också)

För mig känns detta så underbart skönt! Jag och min sambo pratade om det häromdagen, hur anti jag va mot träning förra året, hur otroligt negativ jag va till det! Varför? Förmodligen va jag så osäker på mej själv att jag inte ens vågade börja träna, självförtroendet va på botten och jag orkade liksom inte! Jag visste hur långt tid det skulle ta innan jag fick resultat, just då va det ju bara resultat jag vill ha, jag brydde mig inte om att kroppen mådde bra av det för träning va tråkigt!

Ett enormt bevis på att jag har ändrat min livsstil, ja hela mig för den delen är just nu, när jag är på resande fot! Att det faller helt naturligt för mig att träna, inte bara för resultaten, utan att jag faktiskt mår bra av det!

Jag är sjukt stolt över mej själv, hur mycket jag har ändrats på detta året!
Även om ångesten sätter till ibland och även om man har svackor är jag säker på att jag kommer tillbaka igen!

Det är precis i början när det är sådär sjukt svårt, när man bara tränar för resultat och tycker att själva träningen är en pina! MEN, jobbar man bara på, över den där gränsen, LOVAR jag att man hittar sin glädje till träning! Hitta den träningsformen som du tycker är rolig och njut, du kommer hitta din glädje till träning du också!:)

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!