A new, stronger me!

Alla har vi bra, mindre bra och dåliga dagar, inte sant? Så är det bara här i livet och jag antar att det bara är att gilla läget!;)

Häromdagen hade jag en grymt bra dag, inte nog med att vi åkte till världens finaste ställe, Boracay i tisdags! Det va också en bra dag kroppsligt! Jag kände skillnaden på mej själv för en gång skull och jag va STOLT över det jag åstadkommit, stolt över min kropp, något som inte händer speciellt ofta!
Detta resulterade i bilder, vilket resulterade i jämförelse, vilket i sin tur resulterade i glädje 🙂
Jag har fått muskler, rumpan har lyfts och jag har fått en helt annan hållning!

Jag står inte likadant på båda bilderna, det är jag medveten om, men skillnaden ser man ändå!:)
Mest skillnad är det ju runt lår och rumpa, magen ser fortfarande ganska pluffsig ut, men ja vad gör det om hundra år? 😉

image

image

Jag tror Tålamod är något vi alla måste jobba med! Det händer inte över en natt, man får inte synliga, manliga muskler av att lyfta hantlar två gånger, nä så enkelt är det verkligen inte! Isf hade det ju varit lika lätt åt andra hållet, två godisbitar senare och vi rullar, bokstavligt talat, fram! Det hade ju inte varit så roligt det heller!

Min PT säger att vi tjejer har grymt svårt för att bygga muskler, det tar mycket längre tid för oss! Vi saknar väl något hormon eller nått 😉

Som jag skrev för en vecka sen, det får vara slut på allt nedtryckande av kroppen nu, det gäller dej med!
Kan jag så kan ta mej tusan du!

kram.
PS! Du är grym!!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!