Regnsäsong?!

Bra koll resesäljare har då! Haha! Hade inte en aning om att Filippinerna går under samma klimat som Bali, alltså regnsäsobg nu!

Jaja, idag har det regnat från och till HELA dagen verkligen!
Dagen började med 6 km powerwalk på stranden och efter det frukost! Frukosten har faktiskt varit förvånansvärt bra! Vet ni vad dom har, havregrynsgröt på påse!:D man blandar den med varmt vatten, jättegott! Innehåller visserligen endel socker men ska jag fokusera allt för mycket på det här nere kommer jag svält ihjäl!
Det bjöds även på rostat bröd och glass!? Ja alltså jag tror dom fjäskar lite eller behandlar den alla såhär? I dont think so, tror han som bjöd på det är kär i Patrik! 😉
Legat på stranden till 14:30 i hopp om att solen skulle titta fram, men icke! Mestadels uppehåll så har ändå varit skönt! Plus att Emma ( min bästis) är ett levande bevis på att solen tar fast det är molnigt, eller vad säger du hjärtat?;)

Efter stack jag ut på en kort intervallrunda, inte bästa tiden runt 15 då strandpromenaden va full med folk! Fick bli 3 km iaf, ganska gött ändå!:)

Hoppas på bättre väder imorgon men såg sådär ut även då, däremot lördag och framåt verkar solen vilja visa sig! Dock med lite skurar ibland men det får man väl ta 🙂 Håll tummarna 🙂
Bjuder på några snaps från dagen 🙂

KÖÖÖÖÖÖSSS!

image

image

<img src="http://fiiaan.se/wp-content/uploads/2014/12/image171.jpg" alt="Den berömda havregrynsgröten

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!