Vacationworkout – Cardio

Tänkte satsa på att skriva om Cardio, eller konditionsträning som det heter på svenska! Har fått en del frågor hur jag kör mina tabatas så det passat ju bra med detta inlägget då ju 🙂
Jag har ändå, till 95 % tränat detta nu i 2,5 veckas tid och kommer fortsätta fram tills jag kommer hem!

Då jag tycker det är otroligt tråkigt att löpa har jag valt att kombinera snabba powerwalks med Tabata intervaller!
Jag önskar verkligen att jag tyckte löpning va kul men nää, det är typ det tråkigaste som finns! Det är endast roligt efteråt, om det gick bra vill säga, annars är det en ren pina!:/ Har ni några tips på att göra cardio roligare så får ni väldigt gärna tipsa mig 🙂

I grund och botten använder jag mig av runkeeper! Tycker att den appen är riktigt grym! Den säger till hur långt du springer, hur många kalorier du bränt och hur snabbt! Jag kan tycka det är roligt att jämföra mellan gångerna, om jag körde snabbare denna gången än sist liksom?

Till detta använder jag appen Tabata! Ett intervallprogram där du springer 20 sekunder och ”vilar” 10 sekunder! Detta gör du i 8 st etapper, sen får man starta om den igen!

Jag har kört varianten jogga 20 och powerwalka 10! Detta kan man ju kombinera beroende på dagsform och vad man känner för, till exempel spurta 20 och jogga 10 eller tvärtom!:)

Jag tycker denna är riktigt grym och rolig! Den piper när varje 20 sekundare och 10 sekundare har gått så att man vet när man ska byta 🙂

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!