Unna dej!!!

Hur gör ni? Kör ni på ätardagar eller är ni så grymma att ni kan äta vilken dag som helst i veckan utan problem?
Jag kör fortfarande på treatday, jag tycker det funkar bra och det är skönt att på något sätt ha något att ”längta” till! Målet är ju att inte behöva ha en så kallad stämpel på dagen utan att jag kan äta vad jag vill, när jag vill utan att känna att jag sviker mig själv!

Jag har kört på samma grej i Asien, med vissa undantag såklart! Då det varit semester har jag velat testa vissa saker som jag kanske normalt inte käkar 😉

Mina asiatiska ätardagar har dock sett lite annorlunda ut! I Vietnam va det STOR stor brist på choklad, HALLÅ, snacka om att dom har missat något!;)
Där blev det nötter, frukt och kanske något godare till middag, så som pizza!

I Filippinerna har dom choklad (YAY)! Min cravings för choklad bar varit extrema den här veckan ( den där veckan ni vet) Sprang på Lindt sea salt i torsdags, kunde inte hålla mej så köpte och hade lite gotte till kvällen, plus allt annat som kom i min närhet!;)
Så idag blir det inget godis men en god burgare på The Hobbit ska jag allt unna mej, vänta bara tills ni får se bilder på detta coola ställe, visar imorgon!:)

Vad unnar ni er ikväll? Ha FBI något favvo lördagsmys?:)
kram

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!