Enjoy life like there is no tomorrow

Jag känner att lev varje dag som om det vore den sista oftast bara är tomma ord från många!det är inget man borde säga, det är något man verkligen borde göra!
Man borde ta detta ordspråk på fullaste jätteallvar anser jag!
Jag tror inte någon av oss har som mål att sitta på äldre dagar och ångra massa saker, eller har jag fel?

Jag får alltid lite sånna här tankarna när jag är ute och reser, när jag gör något som verkligen verkligen gör mig lycklig!
Jag är alldeles för dålig på att njuta av nuet, något som jag måste arbeta med under 2015, helt klart!
Kommer mig själv i morse att jag deppade över intervall passet som gick riktigt kasst, men hallå? Jag stack ut och gjorde det iaf, kunde varit så mycket värre, kunde legat kvar i sängen och struntar i det helt i stället! Men jag gjorde det, för innerst inne får det mej att må så jäkla mycket bättre!

Vad händer imorgon? Jag tror att jag ska ut och snorkla och njuta av en underbar dag på stranden med min sambo! Jag hoppas att det kommer bli så, men man vet aldrig!

Kanske ett negativt inlägg men syftet är positivt! Lev varje dag som om det vore den sista, gör det DU vill göra och lev det liv du vill leva! Missnöjd? Ändra på det då!
Alla föddes vi med samma chans till livet, oh du väljer precis helt själv vad du vill göra med det! Alla har kanske inte samma förutsättningar alltid men en chans till livet har alla fått!

Jag föreslår att man gör det bästa av det!

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!