Juldag med pizza, paket och party!

Julen handlar ju inte bara om att få utan också att ge, eller hur?
Så vi bestämde för några dagar sen att ge något till vår fantastiska hotellpersonal som varit så fantastiska! Dem berättade att dom inte kunde fira jul med sin familj iår för dem bor långt bort och har inte råd att ta sig dit!

Därför bestämde vi att ordna en pizzafest! Två stora familjepizzor hämtades och vi överraskade dom med sång och pizza! Och hur glada blev dom? Super!:)

Dem är så söta att dem hade köpt julklapp till oss också, varsin kaffekopp med våra namn ingraverade! Motivationen va: för att ni dricker så mycket kaffe, och det gör vi ju!

Efter det blev det utgång! Dans i flera timmar, god mangoshake, promenad hem på stranden under klarblå himmel med fötterna i vattnet och nattamat i form av majskolvar med smör och salt! En så rolig kväll!
Även om resten av sällskapet bara drack några öl blev det Cola zero för mej, vet ni varför? För min kropp mår så jävla mycket bättre och har så mycket roligare utan alkohol! Och kom ihåg, att avstå från alkohol är lila okej som att dricka det!:)

puss!

image

image

image
image

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!