Lite mer än halvvägs på minideffen

image

Som jag sa till er har jag valt att köra på en liten minideff under semestern ( ABSOLUT inte så proffsigt som det låter) Jag har minskat på vitt ris, vitt bröd, pasta och potatis, alltså kolhydrater! Men har käkat en massa frukt som även det innehåller kolisar så helt utan har jag inte varit 🙂 Då det finns mycket utav ovanstående kolhydrater ( i stort sett bara) valde jag att minska det för jag vet att jag kommer föräta mig på det, vilket oftast resulterar i att jag känner mig pluffsig!
Som jag skrev i tidigare inlägg är detta INGET jag rekommenderar om man styrketränar, då behöves kolisarna! Jag är heller inte för dieter, tvärtom, är jag faktiskt ganska så emot det! Jag anser att allt med måtta är det bästa!
Men då just kolhydraterna ovan är så lättåtkomliga här ville jag utmana mig själv och försöka klara mig det utan det! DOCK har ju en och annan mumsig pannkaka slunkit ner, så ja, så seriöst är det inte egenligen!;)

Dock har jag faktiskt märkt av ganska stora resultat! Är inne på lite mer än hälften nu och Har satsat hårt på cardio träning, intervaller och powerwalks samt övningar med min egna kroppsvikt!
Jag känner mig smalare kring lår och mage, inte alls så uppsvälld som jag brukar görs utomlands, otroligt skönt!

Jag vill att min semester ska vara exakt som min vardag, förutom själva miljöombytet! Jag ser ingen anledning ( för mig ) att vräka i mig skräpmat under semestern, bara för att det är semester! Istället käkar jag hellre nyttig, fräsch mat, unnar mej goda fruktshakes och smoothies samt en treatday i veckan, ganska exakt som hemma!:)
Enda anledning till detta är att MIN kropp mår bättre, vilket resulterar i en gladare och roligare Fia!:)

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!