Nyårslöften?!

Brukar ni ge nyårslöften? Vad har ni isf iår? 😀
Jag vet inte vad jag tycker om det egentligen, känns som att folk följer det i några dagar sen dör det liksom ut? Typ som när gymmet är helt fullt 3 veckor efter nyår och sen börjar man se dom vanliga ansiktena igen!

Förra året hade jag två nyårslöften, sluta bita på naglarna och att 2014 skulle bli ett bättre år en 2013!
Bita på naglarna har jag slutat med ( YAY ) 🙂
Nummer 2 däremot, hmm blev inte riktigt som jag har tänkt mej!

Iår har jag dock bestämt mej för att ta hand om mej själv, va SNÄLL mot mig själv och min egen kropp!
Jag har mål med min träning, som att få fram mer muskler och bli ännu tightare, men det måste ju få ta den tid det tar! Har ett lite nytt träningsupplägg i huvudet som jag ska testa samt även lite med kosten men inga större förändringar egentligen!
Framförallt ska jag fokusera på MEJ, mina drömmar och vad JAG vill! De senaste åren har mycket handlat om andra, andras drömmar och andras viljor! Men 2015, det ska bli Fias år!

kram!

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!