Enjoy each day

Njuter gör jag! Något så fruktansvärt! Igår har vi varit iväg i 4 veckor, 4 underbara veckor vilket innebär att vi har två veckor kvar av detta fantastiska äventyr!
Jag kämpar verkligen med att ta dagen som den kommer nu, att njuta av varje sekund, varje minut! Sol, pool, kärlek, mat och träning! Allt jag älskar på en och samma gång! Plus att jag hittade Lindt 99% choklad i butiken igår som jag ska njuta av imorgon, snacks om grädde på potatismoset!;)

När vi kommer hem kommer mycket att förändras, mycket kommer att hända och mycket kommer att bli annrolunda! Därför njuter jag lite extra av de sista veckorna!

image

image

image

image

image

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!