Välkommen 2015

Hade ni en fin kväll igår? Min firades med god mat på stranden, efterrätt, liveband, jacuzzibad och ett hejdundrande fyrverkeri vid 12slaget! Helt ok med andra ord!;)

Jag har alltid tyckt att nyårsafton är en aning överskattat, jag menar, dagen efter känns ju precis som vilken annan dag som helst?
Men jag ska inte skjuta under stolen med att detta året faktiskt känns annorlunda!
Kanske beror det på platsen jag firade nyår på, kanske beror det på att det ska bli skönt att lämna 2014 bakom sig ( som haft en del skavanker) eller kanske beror det på att jag har bestämt att kommande 2015 ska bli grymt!? Förmodligen en kombination av alla!

Som jag nämnt tidigare har jag bestämt mig för att 2015 ska vara välmåendets år för mig, både syriskt och fysiskt såklart!
Jag har också bestämt att sluta lägga ner massa energi på skit i mitt liv! Så mycket energi, tårar och slit jag har lagt ner på människor som bara är elaka är inte klokt! Slut med det!
Jag kommer alltid försöka att inte sjunka lite lågt som personerna gör, det är inte värt det! Men jag kommer heller inte låta sig folk sätta sig på mig längre, så mycket självförtroende har jag fått under 2014 att jag vet att jag klarar av att stå upp för mig själv nu!
jag har också insett under detta året att den enda man kan faktiskt kan räkna med, är sig själv! Jag kommer inte längre vänta på att folk ska ändras eller bättra sig, jag kommer körs mitt eget nu!

När jag vakande i morse kändes därav allt som en nystart, en skön sådan! Jag ser inte ”löftena” ovan som nyårslöften egentligen, mer som vägledning för mig själv! Hur jag ska tänka och vara för att JAG ska må så bra som möjligt!

Dagen, i all ära, startade med ett så underbart skönt benpass! Jag antar att det va bananpannkakan och kexen och osten som gav mej energi till det!:)
Resten av dagen kommer njutas vid poolen för att senare ikväll unna mig massage, denna gången för huvudet och axlarna, hur sköööönt liksom)?
Jag är taggad till tusen för 2015,

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!