Time for new adventures :)

Har jag berättat att jag ska börja plugga? Nä tror inte jag har det!
MEN DET SKA JAG 🙂 Den 19 januari börjar jag plugga till, som rubriken säger, diplomerad livsstilsrådgivare genom Bergklint Education! Allt är smidigt på distans och helt i ens egen takt! Kostrådgivare blir jag också, lite på köpet 😀 Nu är det dags att sadla om och göra något som JAG verkligen vill 🙂

Jag ser fram emot detta så galet mycket! Ska bli så kul att lära mig mer om mat, hur man ska äta, vad man ska äta och när man ska äta för bäst resultat! 🙂 Jag gör detta mycket för min egen skull och för att kunna lära mig själv och andra att mat inte är farligt!
Kalorier = Energi !:)

Planerna efter detta är ännu hemliga, men behöver ni hjälp med kost och livsstilsfrågor, vet ni vem ni ska kontakta 🙂

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!