Koh Chang

Moppe, apor, elefanter och beachen!
Vi har hyrt moppe idag, jag älskar att åka moppe! Känns som jag är 15 igen, kastar mig på moppen, min vivacity med highschool tema, skriker mamma kolla vad jag kan och kör rakt in i den nylakerade saaben!;) Varken mamma eller S va glada på mig men det löste sig det med tillslut!

Inga sånna olyckor idag! Bara härligt väder och ingen trafik och med en nervös P för att dom faktiskt ha vänstertrafik här! Men allt gick bra 🙂

Vi har sett vilda apor, mata elefanter och upplevt en fantastisk natur! Perfekt med en halvdag på vägenoch en halvdag på stranden, då detta är vr sista dag på Koh Chang!
Imorgon bär det av för tre dagar på Koh Maak ( där jag ska vara otroligt glad om jag kan blogga) innan vi avslutar detta fantastiska äventyr med lyxhotell med rooftop pool och massa shopping i Bangkok!

image

image

image

image

image

imageimage

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!