Thai VS Thai

image

Jag tänker tillbaka till Thailand då den bilden till vänster är tagen, jag kommer ihåg den lite extra mycket för det va min och Patriks ett årsdag!
Jag har inte tittat på dem här bilderna sen vi kom hem ifrån den semestern! Konstigt ändå, vi tog så mycket fina bilder inser jag nu! Alla är riktiga drömbilder med havet, vår privata pool och allt!
Tyvärr är allt jag kan se en missnöjd och olycklig tjej! Någon som verkligen inte trivdes med den hon var!

När jag såg den här bilden började jag gråta! Det blev så tydligt för mig hur långt jag har kommit och hur nöjd md min kropp som jag faktiskt är idag!
Varför ska dessa onda demoner fortfarande förfölja mig?
Det är väl så att förändringen gick snabbare än vad huvudet hängde med, jag själv ser mig fortfarande som tjejen till vänster, ibland och ibland inte!
I vilket fall som helst var det glädje tårar som Härom dagen föll från mina kinder! En sån enorm lättnad att få det svart på vitt när tankarna är som svartast!

Jag insåg nog aldrig hur missnöjd jag egentligen var förens jag började finna kärlek i min nya livsstil, att kunna njutas både mat och träning! Hälsa har för mig alltid varit något tråkigt, det har inneburit svält, inte kunnat äta vad jag vill och bantning!
Det slog mig aldrig att man kunde träna och må bra och njuta av livets godheter också!
jäst är så lycklig idag! Lycklig över att jag bestämde mig för att må bra, för att känna välmående och få ett slut på allt vad dieter heter!

Jag har en bit kvar, framförallt att hitta den stabila balansen, men jag vet att jag kommer klara det för jag har bestämt mig! Jag har bestämt mig för aldrig falla tillbaka till det där som gjorde mig så missnöjd igen!

kram!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!