The capital of shopping

Bangkok, shoppings huvudstad!
Jag har aldrig gillat Bangkok tidigare men hur det kommer sig att jag har ändrat uppfattning vet jag inte? Kanske man har mognat och gillar lite mer kulturella storstäder, samt shopping förståss!;)
I vilket fall som helst kom vi hit igår, 5 h bussresa, uppgraderade till ett deluxerum, ett snabbt pass på gymmet och sedan ut för shopping!

Hör finns ALLT! Paradiset för den shoppingglada helt klart!
Vi bor i området Silom, hotellet ligger utmed huvudgatan där det varje kväll/natt hålls en nattmarknad där du hittar allt från den originella thailändska turistshoppingen till Nike free runs ( I know, jag typ dog)

Fick handlat nya hörlurar, världens snyggaste löparjacka från Reebok, nya löparskor från Asics och lite annat smått och gott 🙂
Både jag och P va helt uppe i varv och hade bestämt oss för att avsluta kvällen med massage! När vi kom till massagen va klockan redan halv 11! 🙂 Har inte varit upp så sent sen Jesus gick i shorts höll jag på att säga!
Skönt va det i alla fall och vi kom i säng runt halv 2! Jag va så uppspelt över mina fyndade grejer så kunde inte slappna av!
Materiell lycka existerar, där med bastu!!!

I morse va jag upp och körde 5 km intervaller i dom nya dojjorna, liiiite hårda men hoppas dom ge med sig om några gånger! 🙂
Resten av dagen spenderas vid vår rooftop pool innan vi beger oss ut på nya äventyr ikväll, siloms shoppinhcenter!:)

puss!

image

image

image

image

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!