Therapy

För de flesta innebär nog semester att släppa alla måsten, alla krav och allt som har med vardagen att göra! Man vill koppla av, må bra och njuta, inte sant?
Samma gäller för mig, konstigt vore det väl annars?;)
Träning må vara en del av min vardag idag, något som jag ALDRIG trodde var möjligt för ett och ett halvt år sedan! Jag kunde reagera på folk som efterfrågade gym på hotellen när jag sålde semesterresor, varför skulle man träna på semestern liksom? Haha! Underligt hur man kan förändras?

Träning är min vardag men det är också något som jag mår fruktansvärt bra av! Min terapi!
Under dem timmarna kan jag släppa resten av alla måsten, alla tankar och funderingar! Morgonterapin är den bästa, kicka igång dagen med ett hårt eller lugnt träningspass på morgonen, efter det avnjuta världens godaste frukost i lugn och ro och sen spendera resten av dagen vid poolen/havet! Det är semester för mig!

Make it your therapy…

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!