Viktminskning = Lycka?

Jag får mycket mail och kommentarer från mestadels tjejer som berättar hur mycket jag inspirerar dem! Detta gör mig så otroligt glad, jag tror inte ni förstår hur otroligt lycklig jag blir av att ni tar er tid att kommentera, fråga och motivera mig!
Ni är helt underbara allihopa och jag kan säga att det är ni som är min motivation, era kommentarer och fina ord motiverar mig till att inspirera er!

Jag får också mycket frågor om hur jag har gjort för att tappa så mycket i vikt, vad jag har ätit och hur jag har tränat!

För mig handlade det om viktnedgång i början, det gjorde det! MEN, det har förändrats med tidens gång! Idag strävar jag efter en balanserad livsstil, god mat och dryck och härlig träning!
Jag har räknat kalorier och jag har vägt min mat! Det Fick mig att må sämre än jag någonsin gjort, det enda jag kunde fokusera på vad siffror och vad maten vägde! Jag kunde aldrig äta något utöver kaloriintaget utan att träna lite extra! DET ÄR INTE HÄLSOSAMT!

Enligt mig innebär inte viktnedgång lycka! Man kan vara lycklig oavsett hur man ser ut, oavsett hur mycket man väger och oavsett hur lång man är! Alla är vi fantastiskt vackra personer, alla på vårt helt egna lilla sätt!
I mitt fall behövdes en viktnedgång för att JAG skulle känna välmående i mig själv, att trivas med mig själv och min kropp!
Det behöver INTE betyda att det är vad som krävs för dig!

Mitt tips till alla som strävar efter en viktnedgång, i mina ögonen ett inre välmående är INTE svält, det är INTE dieter och det är inte att förstöra sin kropp genom någon form av ätstörning!

Mitt tips är att sluta fokusera så mycket på din vikt! Din vikt är bara en siffra, precis som din ålder är siffran helt oviktig för den sätter inget värde på dej som person!
Fokusera istället på bra, hälsosam mat och att finna en träning som du älskar! Då blir det mer av en livsstil och om viktnedgång är det DU strävar efter kommer det liksom på köpet!
Det du kommer finna tillslut är ett inre välmående, där du trivs med dej själv och älskar din egna kropp!

Kan du äta godis? Kan du dricka läsk? Kan du unna dej en pizza en onsdagkväll?
Svar JAAAAA!!! Allt med måtta! Ät allt med måtta, kroppen och själen behöver energi!
Ju mindre du äter desto mindre orkar du med vardagen! Ät 6 stabila mål om dagen,frulle, mellis, lunch, mellis, middag och kcällsmål! Ät dig mätt och unna dej någon gång ibland!:)

Jag tror att kroppen behöver allt, frukt och grönt som socker och fett! Detta är WELLNESS FOR ME!

image

image

image

image

image

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!