Sista dagarna…

Efter att ha spenderat halva lördagen inne då jag i fredags började må illa tog vi oss till MBK för ett avbrott från sången! MBK? Ett Mekka för piratkopior, billig shopping med andra ord! Dock slog det inte nattmarknaden vi har haft om kvällarna här i Silom men blev ändå lite träningskläder shoppat på deras mellandagsrea:)

När vi sedan kom hem visade febertermotern 39 grader? Vad är det med mej och sjukdomar utomlands? Något är det ju iaf!
Blev roomservice och film resten av kvällen innan jag somnade som en stock!
Igår, söndag, vaknade jag upp utvilad och pigg och jag va redo för att slutföra den sista shoppingen:)
Vi tog oss till MBK för att gå på bio, the hobbit som by the way va så jävla bra, jag älskar dessa filmer! Efter det blev det lyx middag på ett italienskt ställe i Silom, ostbrickan, colalight och pesto! En välförtjänt måltid på vår sista dag anser jag!:)
Därefter ännu lite mer shopping och kvällen avslutades med ett varmt bad för min del!

Idag är dagen här! Dagen då resan är över! Ikväll, klockan 23:45, lyfter planet hem mot vad jag har förstått, ett väldigt kallt och blåsigt Sverige?
Jaja allt har ju ett slut! Även om det varit den bästa resan någonsin, vilka platser vi fått se! Den ena helt olik från den andra!
Resan som jag så länge drömt om, platser som jag så länge drömt om att få se har jag äntligen fått uppleva!
Jag älskar Asien, pulsen, stränderna, städerna, trafiken, ja allt!
Vi kommer tillbaka och vi säger tack för denna gången och på återseende!

image

image

image

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!