Home!?

Ja eller vad ska man säga? Hemma i ett regnigt och iskallt blåsigt Halmstad, är det inte underbart? 😉 Haha! Nä ja är inte bitter, det får bli vad man gör det till och jag packade dessutom ner massa solsken, så imon blir det sol, det har jag bestämt!

Det slog mej nu när vi landat i sängen hemma hos Ps mamma, att äventyret i ryggsäck ännu inte är över! Vi har ju trotsallt inget hem just nu! Så rörigt är det med alla sommarkläder i ryggsäcken och vinterkläder på helt andra ställen samt en sovplats här och en helt annan imorgon!
Men vet ni vad? Det blir som sagt vad man gör det till! Man får försöka organisera så mycket som möjligt!:)

Ikväll ska jag äntligen äta något jag länge suktat efter, turkisk yoghurt, granola (tyvärr inte min egen), honung och banan! ÅHHHHH!
Imorgon ska jag även hämta ut mitt efterlängtade paket från fitnessguru och äntligen till gymet igen!:) Biceps/triceps tänkte jag satsa på 🙂

Ha en fin kväll finingar!:)

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!