Back on Track

Klockan 7 vaknade jag i morse, trött som bara den igår så somnade kl 9 och vaknade naturligtvis med huvudvärk! Får alltid huvudvärk när jag sover för länge, någon annan som känner igen sig?
Är nog lite jetlaggad ändå!;)

Ja jag tog ju med mig sol hem, men dom måste öppnat väskan i Turkiet och släppt ut den eller nått för jag ser den inte! Men klockan 8 va jag ute på en skogspromenad och va friskt det va! Bangkok är inte det ultimata stället för frisk luft så det va underbart med doften från skogen! Turkisk yoghurt, honung, granola och banan har aldrig smakat godare! Som jag saknat denna ljuvliga frukost!:)

Åkte sen in till stan och brände av ett hejdundrandes pass på gymmet! Jag har inte druckit celsius på 6 veckor och den kicken satt verkligen där den skulle 😉
Fick grym kontakt med biceps/triceps också, samt 3 km intervaller som avslut!:)
Jag tror ärligt att jag är i min bästa konditionsform någonsin, så uthållig som jag är nu har jag aldrig varit! Att springa 3 km utan problem hade aldrig gått för ett år sedan, nu känns det som jag skulle kunna köra på för alltid! Problemet är ju bara att det är såååå tråkigt att springa på bandet! Har ni tips för att göra det lite roligare?:)

Biceps/Triceps idag 🙂

Hammercurls (halvliggandes)
Bicepscurl i tower med stång och rep
Pushdowns i tower med stång och rep
Bicepsextension med rep i tower
Sittande tricepsextensions med hantel
Bicepscurls med stång

Imorgon ska jag göra granola och lite spännande bakning! Håll utkik för recept:);)

nattinatti finingar!:)

image

image

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!