The best version of me

image

Något har hänt? Något har förändrats sen jag började gymma!
Mitt självförtroende och min självkänsla har ändrats!
ÄNTLIGEN, äntligen. Äntligen!!
Att gå från sånt självhat till att faktiskt känna sig snygg på gymmet!? Jag bryr mej inte längre om vad andra tycker, jag bryr mej inte om andra tittar, jag bryr mig inte överhuvudtaget! Jag är där och då, ibland sjunger jag högt till musiken i mina öron, ibland dansar jag till någon skön låt och jag ler i stort sett hela tiden!:)
Jag börjar äntligen bli den bästa versionen av MIG!
Känns som jag äntligen fattat att alla andra redan är upptagna och jag kan likaväl bara rocka mig själv så bra som jag bara kan!

Och vet ni vad det bästa är?
Ni är fantastiska, snygga och helt underbara! Njut av allt och rocka dig själv och din egen kropp! Det låter klyschigt men budskapet är såååå bra, Be the best version of YOU!
Nobody is perfekt but you are worth it! So am I!

puss.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!