LifestyleCoach to be

image
image
Startade morgonen med 50 min på crossen + frukost + ett mental breakdown redan innan jag ens hunnit börja plugga! Haha det slog mej bara plötsligt herregud jag klarar aldrig detta! Efter att läst igenom mailen från skolan snurrade allt med kurslitteratur, referenslitteratur, sidhänvisningar och uppgifter i huvudet! Jösses tänkte jag, hur ska detta gå?
MEEN det gick! Jag har suttit mestadels hela dagen och hjälp vad roligt, hjälp vad svårt och hjälp vad lärorikt skulle jag säga 🙂 Pluggtekniken är lite sådär men den blir nog bättre:)

Man klara mer än vad man tror och det värsta är att man underskattar sig själv så grymt ofta! Varför skulle inte jag klara detta liksom?
Klart jag klarar det och jag ska bli en så jäkla bra livsstilsrådgivare!:D

jag hoppas ni haft en superduperdag finingar!
kram!

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!