Så trött!

Igår lyckades jag köra slut på mej själv helt och hållet, det händer nästan ALDRIG!:)

Hade presentkort på Frukost på Grand Hotell, perfekt innan ett benpass med P 🙂 Hem lite snabbt för lunch och chill, tillbaka till gymmet för 45 min intensiv pw på bandet följt av en PT timme med kostsnack och stretch!
Då jag börjat känna av min ljumske lite grann skulle vi kolla till den och över lite olika stretchningar ihop! Vi kom fram till att jag INTE ska stretcha mer då jag är övervig i både ljumske och baksida lår!;)
Istället måste jag träna upp muskulaturen kring ljumsken med lite olika övningar!

image

Kvällen spenderades hemma med kite godis och film innan jag somnade klockan 10. Jag vet, otroligt kul lördagssällskap!;)

Då jag inte känner mej riktigt pigg idag blir det vila idag! Imon ska jag börja testa tipsen jag fick av min PT igår, YAAAY 🙂

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!