Det blev vilodag!

Ja som uppföljare på gårdagens inlägg kan jag ju säga att det idag blev vilodag! Huvudvärk, lite halsont och allmänt trött och svimfärdig i morse! Alltså skriker kroppen efter vila, så det ska den väl få idag då!
Hade ett planerat biceps/triceps pass men det får vänta tills imorgon om jag mår bättre 🙂

En sak jag älskar med att känna sig hängig är att man (jag) ofta vill lyxa till det lite extra då!:) Nu pluggar jag ju på distans och har egentligen all tid i världen att fixa till goda och lyxiga frukostar, men det blir ju inte lika lyxigt om man gör det varje dag, eller hur?:)
Med inspiration från instagram imorse blev jag sjukt sugen på milkshake, så det fick det bli!:)
Jag använde mig av kiwi yoghurt proteinet från fitnessguru, 2 dl naturell lätt yoghurt och 3 dl vatten (mjölk funkar nog bättre men hade ingen hemma;))
Allt mixades sedan med en stavmixer och åt ihop med en omelett och lite mandlar!
Mums!:)

Som sagt, dagen får bli lugn för min del! Film i soffan/sängen och förhoppningsvis lite plugg!

kram på er!:)

image

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!