Fooooooooood

Jag fattar inte vart min matlust har tagit vägen? Kanske det beror på att jag inte har något eget kök, att jag tycker det är tråkigt att laga mat då? Kanske det beror på att P tar med sig matlusten till Linköping varje gång han åker upp? Vet inte, men jag hoppas verkligen den kommer tillbaka snart! Och är det alternativ två som är anledningen, snälla älskade Patrik, lämna min matlust hemma nästa gång, because I neeed it!! 🙂 Ni behöver inte oroa er, äter gör jag, dock tråkigt att alltid behöva tvinga i sig maten!!!

Men idag gjorde jag något gott till lunch, veggoburgare. Köpte färdiga, vegetariska biffar från hölsans kök som innehöll paprika och ost! Så goda var dem att jag tänkte äta en till kvällsmat också! Dem blir det definitivt att köpa flera gånger.
För övrigt är jag så dålig på vegetarisk mat, blir ofta sallad vilket kan bli väldigt tråkigt i längden!
Har ni tips på enkel, vegetarisk mat så bring it on? 🙂

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!