70 minuter senare

Startade morgonen med hela 70 minuters konditionsträningen, 60 minuter på crossen och 10 minuters promenad på bandet. Där efter körde jag lite övningar från ljumsken innan jag smygstretchade lite (även om jag inte ska göra det allt för mycket tycker jag det är så skönt)
Underbar start på dagen helt enkelt. Cardio intensivt i tre dagar känns i benen vill jag lova, det ska bli grymt skönt med en vilodag imorgon.
Mötte sedan upp en kompis på Espresso House för lite frukost innan jag begav mig hem för att plugga. Och så mycket jag har pluggat idag, NOT! Är just nu inne på att repetera allt jag läste i förra kursen då jag väntar på en kostanalys från Felicia innan jag kan börja med delkurs nummer två, och det känns faktiskt som jag att jag har förstått det mesta, därav går det lite segt med plugget.
Ska bli skönt och roligt att börja med den nya delkursen på fredag 🙂 Imorgon väntar nämligen lite nya äventyr, men jag håller den hemligheten lite för mig själv ett tag till 🙂 🙂

Nu ska jag bli ompysslad av mormor och morfar med lite god mat 🙂

Ha en fin kväll!

kram!

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!