Questiness

Knappt så jag vågar säga det men jag vann en låda Questbars för några veckor sedan.
Ja jag vet, snacka om min vinstmånad då jag vunnit ett flak celsius, ett par träningshandskar från stronger och questbars! Frågan är om turen i kärlek snart försvinner? 😉 Det får vi verkligen hoppas att den INTE gör. 🙂

I vilket fall som helst var jag och hämtade ut min vinst igår, Questbars med smaken peanutbutter supreme. Min absoluta favvosmak är detta! Så underbart god att bara äta rakt upp och ner men jag ska även testa att göra Questpuffs med dessa 🙂
Denna är som sagt helt klart den godaste, på andra plats kommer Cookies and cream (som smakar mums) och sen tror jag chocolate chip cookie dough kommer på tredje faktiskt 🙂

Vilken av alla underbara questbars är er favvo?
Har ni inte testat rekommenderar jag er att göra det! Ni kan beställa en mixad låda här. Lådan innehåller de allra vanligaste smakerna på Questbars, enkelt att hitta sin favorit efter man testat dom 🙂

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!