Personal Best!

Lycka lycka lycka! Lyckades fixa ett PB i Bicepscurls i morse, hela 2×6 på 9 kg! Det tycker jag är grymt faktiskt 🙂 Förmodligen min bitterhet över min dåliga matlust just nu! Japp, thats right, även jag kan vara riktigt bitter, speciellt när jag gör tvärtemot det jag egentligen vill göra, hur svårt kan det vara egentligen?
Men nu har jag bestämt mig, idag har det blivit ändring på matvanorna och jag SKA äta mer mat om dagarna, om jag så ska trycka i mej maten. Det går sådär men ämnesomsättningen måste på något sätt kickas igång om det ska hända något, dels för att kunna öka i muskelmassa och samtidigt tappa i fett.
Mitt mellannamn är Diciplin, så tycker inte att det borde vara några probs när jag väl bestämt mig! 🙂
Har ni några tips tas det tacksamt emot 🙂

Ha en fin fredag! Ikväll kommer P äntligen hem, ska jag pussa på honom eller? JAAAAAAAA 🙂
kram!

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!