Måndag

Godkvälll finingar!

Har ni haft en riktigt toppenmåndag?
Min vecka har startat bättre än förra, vilket jag är evigt tacksam för 😀
Inga nycklar inlåsta i skåp och datorn gick igång, efter två timmars försök visserligen, funderar på att köpa ny, vad tycker ni? 😉 Haha. När skämt och sido så håller den på att lägga av helt tyvärr. Kan det komma lägligare? Inte speciellt. Men som sagt, jag måste kunna förlita mig på att min dator faktiskt fungerar när jag ska plugga om dagarna. Ska pallra mig upp till Elgiganten och kolla ut en ny.

Förutom plugg så startade jag dagen med cardio och frukost. Fick i förra veckan hem min leverans från bodystore.com, med ett nytt steviaprotein från Star Nutrition! Jordgubbssmaken va riktigt mumma och jag gjorde en proteinmilkshake på det i morse! 2 dl naturell lätt yoghurt, 2 dl vatten, 1 skopa proteinpulver, lite skakeliskak i shakern och så var det klatt 🙂
Började med kostdataprogrammet i skolan idag med, SÅ ROLIGT!
Jag har min fina Felicia att tacka för sin kostanalys som jag nu jobbar med. Hon är ascoool denna tjejen, så snygg och grym så hennes blogg hittar ni här om ni vill få maxad inspo från två teamjustcheck tjejjer 😀

Ikväll blir jag bjuden på Tapas, jag sköter ideerna och P handlar och fixar!
MUMS!

Ha en fin kväll!
kram.

unnamed (1)

unnamed (2)

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!