Teknikens under!

Efter 65 minuters cardio i morse va det daga att sätta mig med plugget! Idag tog det 4 h att starta datorn! JAPP ni läste rätt, 4 TIMMAR! Jag känner lite såhär, att det är nog bästa att aldrig stänga av den, EVER!
När jag väl fick igång den visade sig fläkten från sin bästa och högsta sida! Underbart! Har börjat kolla på ny nu, men jag hoppas att denna ska kunna hålla ut liiite till! En ny dator utan inkomst= för mycket utgifter för Fia just nu så hoppas hoppas hoppas 🙂

Nu är cardion klar för denna veckan! Skönt!:) Imorgon skulle jag egentligen kört biceps/triceps/axlar men då jag inte är helt okej i min axel (och ska till min PT på massage imon) får det bli ett extra benpass denna veckan istället 🙂
Wish my legs good luck! Dom är f*n värda en vilodag på fredag måste jag erkänna!;)

puss!!

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!