Låt mig va ärlig!

Jag har under en längre tid nu, omedvetet, legat på ett otroligt underskott när det gäller mat!
Matlusten har varit lika med noll en längre period, troligtvis på grund av alla förändringar jag går igenom just nu!
Detta har inneburit att jag stått still, tränat som en galning men ändå inte fått något resultat på väldigt länge!
Kroppen har börjat säga ifrån! Saker har börjat hända som jag inte tänker gå in på i detalj MEN jag fick det svart på vitt igår när mina nära och kära berättade för mig hur lite jag faktiskt äter! Jag vill ännu en gång poängtera att detta inte är något jag gör medvetet! Jag vill äta, men då matlusten varit kass har jag helt enkelt haft svårt för det!

Jag har förstått att jag måste äta mer men det va först igår jag fattade hur allt låg till! Först igår, när en vän, en välutbildad vän imon området förklarade för mig vad som höll på att hända med min kropp!
Att träna hårt (i mitt fall mycket cardio den senaste tiden) och förbränna mellan 500-1000 kcal per gång och sen kanske äta 1500 kcal ( jag räknar inte kalorier men tror det är ungefär där runt)! Det innebär att min kropp förses med 500 kcal på en dag? Förstår ni hur lite detta är? Min kropp behöver 1500 kcal bara för att överleva i stillasittande läge en hel dag!

Jag insåg helt enkelt vad jag gör med min kropp när jag tärnar så hårt och inte äter tillräckligt! Det förstör mer än vad det för nytta! Så igår bestämde jag mig för att äta! Matlust eller inte, mat måste jag ha!
Detta känns fantastiskt skönt! Jag pluggar själv detta just nu och vet vad svält och för lite mat gör med kroppen!
Nu får det vara slut!

För er som är rädda för att äta! VA INTE DET! Kalorier är INGET farligt! Det är energi som kroppen behöver för att överleva, ju mer kalorier (energi) desto mer energi får DU och desto mer orkar DU!
Kroppen Behöver allt, kolhydrater, fett och protein! Alla har olika funktioner och är beroende av varandra!

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!