Det är lite mycket nu!

Som rubriken säger så är det lite mycket nu! Jag flyttar runt, jag har fortfarande problem med maten och ja… det är lite allmänt frustrerande nu. Jag antar att jag inte är mer än människa jag heller? och alla har väl rätt att ha sämre perioder i livet, inklusive jag antar jag 🙂
Framför allt är kosten problemet, och det är otroligt frustrerande att inte kunna äta när man vet att man behöver och egentligen vill, men jag jobbar på det. Jag är medveten om min problem, och jag antar att det är något positivt.

Just nu bor jag hos bästisEmma, det är skönt att kunna göra det just nu när tankarna springer runt i huvudet! 🙂
Men bara två dagar kvar till P kommer hem och bara några få dagar kvar tills vi äntligen får VÅR lägenhet.
Som jag ska baka, foodpreppa och grejja alltså 🙂 Då kommer det blir fart på recepten här på bloggen, det lovar jag er 🙂

Dagen har bestått av ett styck cariopass i morse, där jag till och med fick med Emmispemmis imorse! Sen blev det sconesfrukost på stan med min andra Emmispemmis, plugg på bibblan och lite shopping innan vi har ätit lite tacos och ska nu kolla Ondskan!
Vill meddela att jag idag köpte 2 par jeans, på bikbok, i svart och i grönt… i storlek SSSSSSSSSSSSS 🙂
Det kändes riktigt bra efter gårdagen, den peppen behövdes 🙂

Ha en fin onsdagskväll lovies!!!!

kram!

image

image

image

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!