1. Spendera tid med dom som gör dej GLAD!

Jag fastnade så mycket för denna artikeln så kände att jag måste göra ett litet torsdagprojekt om detta kände jag!
Jag om någon behöver detta just nu, så varför inte köra ett pepptema ihop några torsdagar framöver? Hur snabbt kommer det inte gå tills riktigt våren är där liksom? 🙂

Jag själv har lite svårt att fokusera just nu, håra hjärnspöken och maten är något jag jobbar hårt med just nu.
Det är depptider, alla är väl egentligen lite deppiga under höst och vinter, inte sant?

Därför tänkte jag ta punkterna från artikeln jag skrev om för någon vecka sedan och lägga lite extra fokus på den under kommande vecka! Torsdagen kändes som en bra dag då det snart är helg, alla är glada och lyckliga och man snappar upp saker bättre om man är glad, typ! 😉
Dessa 12 sakerna är sånt alla borde unna sig själv, det kommer underlätta massor tror jag!
Vad tror ni? Är ni med mig? 🙂

unnamed1
Livet är för kort för att tillbringa tid med människor som suger energi och glädje ur dig. Om någon vill ha dig i sitt liv, ger de dig utrymme – du ska inte kämpa för platsen. Använd din tid hellre på dem som alltid står vid din sida, när du mår dåligt – inte bara när du känner dig bra.

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!