Dance like nobody is watching!

image

image

Åh jag hade så roligt igår, har längtat efter att få dansa loss ordentligt vilket jag VERKLIGEN gjorde på dansgolvet igår! Åh som jag har saknat det!

Jag tänkte förklara mig om en sak som jag tidigare i all hast bara har nämnt!
Jag festar numera ALLTID nykter! Sen mer än ett år tillbaka har jag avstått från alkohol! Varför? Jag har nog egentligen samma anledning som alla andra, fast aningens twistad kanske!
Alkohol får på mig en omvänd effekt, visst kan jag har roligt men det är väldigt sällan! Istället blir jag lättirriterad, arg, ledsen, sjukt och fruktansvärt bakis dagen efter! Jag skulle faktiskt vilja säga att jag är allergisk och tål det inte helt enkelt! Plus att min pappa, som dog när jag va 10, faktiskt var alkoholist. Självklart är det en anledning också!

Trots att det är 2015 och träningen är så hypad som den är är fortfarande detta konstigt för folk, att jag inte dricker? Dom som känner mej väl vet att jag är rolig, öppen, glad och social utan alkohol, dom vet att jag avstår från alkohol och frågar inte längre men i andra sällskap behöver jag alltid förklara mig!
Jag har därför börjat kalla mig själv nykterist! Jag är inte nykterist, jag älskar ett glas vin till maten en lördagskväll (eller onsdagskväll) men det blir enklast så! Då slipper jag gå in på alla detaljer varför och om jag kan ha kul ändå, WAAAOOOOOOW dansar du även fast du inte dricker? EHH JAAAA!
Det har varit svårt under året, för dricker man inte anses man som tråkig, så är det bara!
Men jag är säker på en sak och det är att en sak jag faktiskt INTE är så är det att va tråkig och det är ingen som ska få mig att känna eller tro det heller! Så igår, dansade jag som aldrig förr, jag hade så roligt!
Missförstå mig rätt, jag har inga problem med folk som dricker, jag har heller inga problem med att umgås med folk som dricker, så länge dom kan bete sig! 🙂
Det jag vill komma fram till är att det är lika okej att tacka nej till alkohol som ja! Vill man inte, så behöver man inte!
Om det beror på att du tränar, personliga själ eller bara inte känner för det spelar ingen roll! Huvudsaken borde va du och din närvaro på festen ( eller vad det nu kan va för något)
Gör det som känns rätt för dig! 🙂

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!