This girl!

Jag är just nu omringad av fantastiska människor i mitt liv, det är helt sjukt fantastiskt! Alla i teamet, min familj, pojkvän, gamla vänner och nyfunna vänner. Så mycket som jag har utvecklats det senaste året är helt sjukt, och det är mycket tack vare dessa fantastiska människor jag har i min vardag. Vissa träffar jag ofta, andra sällan och vissa har jag aldrig ens träffats.

För ungefär ett år sedan kom jag i kontakt med en tjej på instagram, en fantastisk tjej som är snygg, stark, självständig och så jävla cool.
Hon hade ganska nyligen startat ett team, ett team för bara tjejer som lyckats göra en förändring i sitt liv.
Denna tjejen heter Sanna ”JC (JustCheck)” Hansson. Jag har flera Sannor i mitt liv så när jag pratar med vänner säger jag alltid Sanna JC så dom ska veta vilken Sanna jag pratar om.
Hon har hjälpt mig, hon har hjälpt mig dit jag är idag. Jobbet gör man alltid själv, man väljer själv vad och hur man ska göra det MEN hon har hjälpt mig på vägen. Hon och hennes team, har hjälpt mig!

Varför föll jag för Sanna?
Första va det för hennes grymma resan hon har gjort, från partypingla till Stockholms hulk!
Efter det, när jag lärde känna henne mer inser jag att det är för att hon är som hon är. Hon är självständig, hård men rättvis, ärlig och bara så cool!

Hon driver idag teamjustcheck, teamet som jag har fått äran att va ambassadör för!
Det är med stolthet jag sprider teamjustcheck i Halmstad, ja runt om hela Sverige egentligen.
För frågor om Sanna, henner resa, teamet eller vad som helst finns hon på www.justcheck.se

Det var allt för mig!! 🙂

image

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!